http://land1.adszx.pro/?target=-7EA5QCQIAAAOTGwMQHAAFEQkKEQEKAAE&ap=14793

Специјално издание на „Мое здравје“ од 22.12.2017 со Симон Марковски

„Медицинско откритие: гел за регенерација на вашите зглобови“

Од уредникот: Секој осми човек страда од дегенеративни заболувања на дисковите, разноразни заболувања на зглобовите (артроза, артритис, ишијас). Ќе помислите дека не се смртоносни, но тие значат крај на квалитетниот живот за